Jimmy Barnatán and The Cocooners en el Sona Amer

El Teatre El Casal del Monestir d’Amer ha rebut, aquest diumenge, un dels directes més espectaculars i vibrants amb Jimmy Barnatán and The Cocooners, dins del cicle de concerts Sona Amer.

Amb un estil inconfusiblement americà i la veu, potent i esquinçada, de Jimmy Barnatán, la gira ‘El Jefe Tour 2018’ s’ha convertit en un dels grans esdeveniment musicals del moment a l’Estat.

Jimmy Barnatán combina la faceta de cantant amb la d’actor a la televisió, en el cinema on també ha dirigit, en el teatre i també d’escriptor. Nascut a Madrid i amb arrels familiar a Cantàbria i l’Argentina, va passar part de la seva infància a Nova York on es va envoltar de músics negres i va quedar amarat pel blues que feien.

El concert d’Amer, on ha desplegat un elèctric ventall d’estils com el grovee, jazz, soul, rock i blues, ha estat molt especial perquè Jimmy Barnatán coneix bé el municipi i, fins i tot, va escollir unes quantes localitzacions de la vila per gravar el seu videoclip «Back Way Home» que es va presentar a Madrid durant el primer trimestre de l’any i que forma part del disc ‘Bourbon Church’ que va publicar l’any passat.

El pròxim espectacle del Sona Amer tindrà lloc el diumenge, 13 de maig, i el progratonitzaran Rusó Sala & Caterinangela Fadda amb una proposta inspirada en la música d’autor mediterrània.

0 Comentarios

Contesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Enviando

El intercambio y la puesta en común de ideas e iniciativas es el mejor camino para conseguir grandes objetivos y los resultados más idóneos en cualquier campo que afecte a nuestro desarrollo como seres humanos, tanto a nivel organizativo como creativo y social.

©2020 IDEA ASSOCIACIÓ CULTURAL. Pagina web por Fafa

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?