Els sons de la Mediterrània en el Sona Amer

Els sons de la Mediterrània han estat els protagonistes, aquest diumenge, del festival Sona Amer amb una de les veus més singulars i íntimes del panorama musical actual, Rusó Sala, i  la guitarrista italiana, Caterinangela Fadda.

L’intèrpret, compositora i guitarrista de Roses i la guitarrista sarda, és a dir de Sardenya, l’any 2015 van publicar un disc conjunt que es va anomenar ‘Fil de Coure’ i en els seus directes evoquen l’espectador a un viatge d’emocions pel llenguatge musical que uneix els pobles, ciutats i cultures del Mediterrani com els aires mariners o de bressol, crits d’amor i planys de solitud o ecos de melodies antigues.

Una experiència que submergeix en el públic en la cançó d’autora més pura i nostrada, nua, intima i sense artificis.

Rusó Sala té un estret vincle amb Itàlia perque, a més del treball conjunt amb Caterinangela Fadda, col·labora puntualment amb Cose di Amilcare, associació cultural sense ànim de lucre, amb seu a Barcelona, que estimula l’intercanvi entre el món de la cançó d’autor italiana i la catalana i l’artista catalana també forma part de la pedrera d’artistes de la factoria italiana, Yuppido, amb la qual ha realitzat diverses gires pel territori italià.

A banda, Rusó Sala participa en el projecte de la Brigada Intergeneracional, col·lectiu que es dedica a posar la creativitat al servei de la recuperació de la memòria històrica.

El Sona Amer entra a la recta final. El pròxim 27 de maig serà el torn de Cristina Segura i Josep Surinyac. I tancaran la programació 2018, el 17 de juny, Liceu’s Supersax Project.

0 Comentarios

Contesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

El intercambio y la puesta en común de ideas e iniciativas es el mejor camino para conseguir grandes objetivos y los resultados más idóneos en cualquier campo que afecte a nuestro desarrollo como seres humanos, tanto a nivel organizativo como creativo y social.

©2024 IDEA ASSOCIACIÓ CULTURAL. Pagina web por Fafa

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?