Jimmy Barnatán and The Cocooners en el Sona Amer

El Teatre El Casal del Monestir d’Amer ha rebut, aquest diumenge, un dels directes més espectaculars i vibrants amb Jimmy Barnatán and The Cocooners, dins del cicle de concerts Sona Amer.

Amb un estil inconfusiblement americà i la veu, potent i esquinçada, de Jimmy Barnatán, la gira ‘El Jefe Tour 2018’ s’ha convertit en un dels grans esdeveniment musicals del moment a l’Estat.

Jimmy Barnatán combina la faceta de cantant amb la d’actor a la televisió, en el cinema on també ha dirigit, en el teatre i també d’escriptor. Nascut a Madrid i amb arrels familiar a Cantàbria i l’Argentina, va passar part de la seva infància a Nova York on es va envoltar de músics negres i va quedar amarat pel blues que feien.

El concert d’Amer, on ha desplegat un elèctric ventall d’estils com el grovee, jazz, soul, rock i blues, ha estat molt especial perquè Jimmy Barnatán coneix bé el municipi i, fins i tot, va escollir unes quantes localitzacions de la vila per gravar el seu videoclip «Back Way Home» que es va presentar a Madrid durant el primer trimestre de l’any i que forma part del disc ‘Bourbon Church’ que va publicar l’any passat.

El pròxim espectacle del Sona Amer tindrà lloc el diumenge, 13 de maig, i el progratonitzaran Rusó Sala & Caterinangela Fadda amb una proposta inspirada en la música d’autor mediterrània.

0 Comentarios

Contesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

El intercambio y la puesta en común de ideas e iniciativas es el mejor camino para conseguir grandes objetivos y los resultados más idóneos en cualquier campo que afecte a nuestro desarrollo como seres humanos, tanto a nivel organizativo como creativo y social.

©2024 IDEA ASSOCIACIÓ CULTURAL. Pagina web por Fafa

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?