Els «Blue Riot Combo» ofereixen una gran vetllada de blues a Can Clos

Aquest passat diumenge el Centre Cultural Can Clos de la Cellera de Ter ha tornat a acollir una gran vetllada musical. En aquesta ocasió ha estat el quartet belga de blues Blue Riot Combo qui ha fet gaudir de valent al públic.

El quartet, format per musics experimentats que han tocat en diferents i reconegudes bandes com «The Wild Ones», «Vaya con Dios», «D-Regulators» o «The Zoomatics han ofert tot un recital de blues. Els belgues han interpretat amb intensitat i amb un so autèntic un repertori farcit de temes de grans clàssics d’aquest gènere com Little Walter, Muddy Waters, Willie Dixon, Sonny Boy Williamson o Howlin ‘Wolf. La Cellera de Ter ha estat una de les localitats escollides pels Blue Riot Combo en la seva mini gira per Catalunya. El passat dissabte van tocar a Palamós i aquest dilluns ho han fet a Barcelona.

El cicle de concerts d’estiu a Can Clos estan organitzats per Idea Gestió Cultural, encarregada també de la programació musical del Sona Amer, un dels cicles musicals de referència a comarques gironines. La propera cita pels amants de la bona música a Can Clos serà aquest diumenge dia 1 de setembre amb la formació Elisma,  un “power trío” de rock and roll que ha compartit escenari amb bandes com Barón Rojo o Porco Bravo. El cicle continuarà el diumenge dia 8 de setembre amb Guadalupe Mediavilla i Irene Zugaza, una barreja irresistible de flamenc i folklore llatinoamericà  amb música de l’est d’Europa, com el gènere Klezmer.

Reportatge de La Selva Tv

0 Comentarios

Contesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

El intercambio y la puesta en común de ideas e iniciativas es el mejor camino para conseguir grandes objetivos y los resultados más idóneos en cualquier campo que afecte a nuestro desarrollo como seres humanos, tanto a nivel organizativo como creativo y social.

©2024 IDEA ASSOCIACIÓ CULTURAL. Pagina web por Fafa

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?