Gran concert de «Real Blues» a Amer, de la mà de Dave Riley

Expectació al Teatre El Casal d’Amer per veure actuar en directe al bluesman Dave Riley. En l’únic concert que ha ofert a comarques gironines, el nord americà ha demostrat perquè és un dels gran del blues contemporani. Acompanyat pels argentins Tota Blues a l’harmònica i Jose Luis Pardo a la guitarra, Riley ha presentat el seu nou treball “Here I am”. 

Nascut a Mississipí l’any 1949, criat pels seus avis als camps de cotó, reclutat a la guerra del Vietnam, treballador durant 25 anys com a guarda de presons i amb antics problemes d’alcohol i drogues, Dave Riley té el perfil d’autèntic bluesman. Durant la seva carrera ha tocat amb llegendes del blues com Muddy Waters, Buddy Guy o Howlin Wolf.

En la seva segona gira europea, Dave Riley ha tocat a Catalunya a Barcelona, Rubí i Amer. Gent vinguda d’altres indrets de comarques gironines s’han apropat fins al municipi per poder gaudir del concert. Amb una clara aposta per la cultura i, en concret, la música Amer s’ha consolidat com un dels escenaris destacats a comarques gironines per on ja han passat nombrosos músics internacionals.

El concert de Dave Riley forma part de tot un seguit d’actuacions de caràcter extraordinari que durant l’any es produeixen a Amer gràcies a la col·laboració d’Idea Gestió Cultural i l’Ajuntament al marge de la programació del cicle Sona Amer

0 Comentarios

Contesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

El intercambio y la puesta en común de ideas e iniciativas es el mejor camino para conseguir grandes objetivos y los resultados más idóneos en cualquier campo que afecte a nuestro desarrollo como seres humanos, tanto a nivel organizativo como creativo y social.

©2024 IDEA ASSOCIACIÓ CULTURAL. Pagina web por Fafa

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?