Willie Buck Tota Blues Band & JL Pardo. Naus Ayats, Arbúcies

No existeix cantant de Blues a l’actualitat que reflecteixi millor el esperit de Muddy Waters, no només pel seu repertori, sinó també pel seu to de veu i per «aquest aire» que ens recorda al Mississippí més profund …

Diumenge 26 abril de 2020-18 h a les Naus Ayats, Arbúcies. Venda d’entrades anticipades 10 € a La Gabella i a entradium.com. Taquilla 12 €

Nascut al Delta del Mississippi, Willie Buck posseeix un timbre de veu rotund i envoltant, heretat de el pare del Blues de Chicago, Muddy Waters, que l’ha convertit en un dels millors intèrprets d’aquest tipus de música i un dels escassos músics que perduren en connexió amb el Blues de la vella escola. Ara, aquesta llegenda viva del Blues, arriba a Arbúcies per oferir el seu únic concert a comarques gironines el proper diumenge 26 d’abril.

Willie Buck va néixer a Houston el 1937 i en 1954, com tants altres, va emigrar a Chicago. Allí va passar molts anys barrejant treball dur i mal pagat amb actuacions en clubs i tocant cada dia al llegendari Maxwell Street Market. Allà va coincidir amb la majoria dels Bluesmen del moment i es va inserir de ple en el «South Side-Sound». Arribats els 70 grava el seu primer single: «The Disc Blues» que li obre les portes per començar a girar per Mèxic i Canadà, primer, per després donar el salt a Europa començant per França i Amsterdam. El 2004 passa a formar part del «Blues Hall of Fame», coincidint amb el llançament del seu disc «I wanna be loved» i comencen les seves gires internacionals que fins avui no han parat: Europa, Sudamerica, Àsia … Entre els seus últims discos trobem «The life I love» (2010), «Cell phone man» (2012) i «Songs for Muddy» (2011).
En aquesta ocasió ens presenta el seu darrer treball «Willie Buck Way» (2019).

Per afrontar aquesta cita Buck ve acompanyat d’una excepcional banda que no deixarà indiferent al públic. Es tracta d’una formació de luxe liderada pel músic argentí José Luis Pardo i amb Tota Blues a l’harmònica, Martín Merino al baix i Roger Guàrdia com a bateria.

0 Comentarios

Contesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

El intercambio y la puesta en común de ideas e iniciativas es el mejor camino para conseguir grandes objetivos y los resultados más idóneos en cualquier campo que afecte a nuestro desarrollo como seres humanos, tanto a nivel organizativo como creativo y social.

©2024 IDEA ASSOCIACIÓ CULTURAL. Pagina web por Fafa

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?