Un viatge musical per 3 cultures amb Burruezo i Medievalia Camerata

L’Església de Santa Maria d’Amer s’ha omplert d’històries i melodies antigues, peces morisques, joies sefardites cantades en “ladino”, cançons dedicades a místics de la cristiandat i música d’arrel medieval, sota una mirada actual, amb l’actuació de la prestigiosa formació Burruezo i  Medievalia Camerata.

Pedro Burruezo, Jordi Ortega, Robert Santamaría i Maia Kaanan han seduït en el públic amb un repertori musical d’una gran espiritualitat i bellesa, que no entén de fronteres o religions, i que reuneix música de tres cultures: l’islam, el judaisme i la cristiandat. Això sí, amb una visió més contemporània i trencadora.

També ha estat una oportunitat de luxe per veure tocar en directe, instruments d’altres cultures i temps com la mandola d’Algèria i l’arxillaüt.

Les peces s’acompanyen de les explicacions del mateix Pedro Burruezo que posa en context a l’espectador comentant l’origen de les cançons, què diuen les lletres o en quins místics s’inspiren.

El concert dóna continuïtat a les propostes de gran qualitat que es van programar durant el festival Sona Amer, que es va celebrar entre els mesos de gener i abril.

Una vegada més, el públic d’Amer i de la comarca de la Selva ha respost molt positivament.

0 Comentarios

Contesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

El intercambio y la puesta en común de ideas e iniciativas es el mejor camino para conseguir grandes objetivos y los resultados más idóneos en cualquier campo que afecte a nuestro desarrollo como seres humanos, tanto a nivel organizativo como creativo y social.

©2024 IDEA ASSOCIACIÓ CULTURAL. Pagina web por Fafa

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?