Un viatge a New Orleans en el Sona Amer

Els espectadors que han assistit aquest diumenge en el Sona Amer han pogut passejar per Bourbon Street, el carrer més musical de New Orleans, als Estats Units, sense moure’s del Teatre El Casal d’Amer.

El sextet Bourbon, format per músics de reconegut prestigi, ha tocat peces de dixie, soul, blues, jazz i gospel spiritual.

Bourbon està format pel pianista Joan Nito, el contrabaixista Pedrito Martinez, el bateria Rubén Berengena, Xavi Molina en el saxo i clarinet, Juan Cozar a la trompeta i la vocalista, Sandra Fern.

Un enllaç entre la ciutat més poblada de l’estat de Lousiana i Catalunya amb un directe i repertori vibrant i contundent, inspirat en el Rhythm and Blues més pur de mitjans del segle XX.

L’espectacle es va estrenar l’any 2014 i ha fet gira des de llavors per diferents ciutats i festivals. També n’han enregistrat un disc.

Amb el concert d’aquest cap de setmana, el Sona Amer ha arribat a l’equador de la programació d’enguany, que s’allargarà fins a les portes de Setmana Santa.

0 Comentarios

Contesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

El intercambio y la puesta en común de ideas e iniciativas es el mejor camino para conseguir grandes objetivos y los resultados más idóneos en cualquier campo que afecte a nuestro desarrollo como seres humanos, tanto a nivel organizativo como creativo y social.

©2024 IDEA ASSOCIACIÓ CULTURAL. Pagina web por Fafa

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?