Tail Dragger porta l’autèntic blues al Sona Amer

Màxima expectació al Teatre el Casal d’Amer aquest passat diumenge. La sala s’ha omplert de gom a gom per rebre tota una llegenda del blues: Tail Dragger. La segona actuació del cicle musical Sona Amer ha complert totes les expectatives dels amants d’aquest gènere musical.

Tail Dragger ha ofert tot un recital d’autèntic blues, salvatge i primitiu. Deixeble del mític Howlin’ Wolf en els seus inicis a Dragger se’l coneixia com “Crawlin ‘James», ja que en els seus espectacles s’arrossegava i lliscava per terra mentre cantava. Amb 78 anys, Dragger ja no pot arrossegar-se pel terra però si que trenca la barrera de l’escenari per apropar-se al públic i cantar blues cara a cara als espectadors i espectadores.

Tail Dragger ha tocat acompanyat per la Tota Blues Band i José Luis Pardo, uns habituals al Sona Amer. Després de tres edicions el cicle musical ha vist passar pel seu escenari llegendes del blues com Kenny Wayne i Dave Riley. Amb l’actuació de Tail Dragger el Sona Amer es consolida com un referent pels amants del blues a comarques gironines.


El proper concert del Sona Amer tindrà lloc el 24 de febrer a l’Església d’Amer i tindrà com a protagonista la música de cambra. 16 músics membres de l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu de Barcelona, sota la direcció de Ionut Podgoreanu i Clara Pouvreau com a cello solista, oferiran obres de Bach i Mozart entre d’altres.

0 Comentarios

Contesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

El intercambio y la puesta en común de ideas e iniciativas es el mejor camino para conseguir grandes objetivos y los resultados más idóneos en cualquier campo que afecte a nuestro desarrollo como seres humanos, tanto a nivel organizativo como creativo y social.

©2024 IDEA ASSOCIACIÓ CULTURAL. Pagina web por Fafa

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?