Tail Dragger porta l’autèntic blues al Sona Amer

Màxima expectació al Teatre el Casal d’Amer aquest passat diumenge. La sala s’ha omplert de gom a gom per rebre tota una llegenda del blues: Tail Dragger. La segona actuació del cicle musical Sona Amer ha complert totes les expectatives dels amants d’aquest gènere musical.

Tail Dragger ha ofert tot un recital d’autèntic blues, salvatge i primitiu. Deixeble del mític Howlin’ Wolf en els seus inicis a Dragger se’l coneixia com “Crawlin ‘James», ja que en els seus espectacles s’arrossegava i lliscava per terra mentre cantava. Amb 78 anys, Dragger ja no pot arrossegar-se pel terra però si que trenca la barrera de l’escenari per apropar-se al públic i cantar blues cara a cara als espectadors i espectadores.

Tail Dragger ha tocat acompanyat per la Tota Blues Band i José Luis Pardo, uns habituals al Sona Amer. Després de tres edicions el cicle musical ha vist passar pel seu escenari llegendes del blues com Kenny Wayne i Dave Riley. Amb l’actuació de Tail Dragger el Sona Amer es consolida com un referent pels amants del blues a comarques gironines.


El proper concert del Sona Amer tindrà lloc el 24 de febrer a l’Església d’Amer i tindrà com a protagonista la música de cambra. 16 músics membres de l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu de Barcelona, sota la direcció de Ionut Podgoreanu i Clara Pouvreau com a cello solista, oferiran obres de Bach i Mozart entre d’altres.

0 Comentarios

Contesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Enviando

El intercambio y la puesta en común de ideas e iniciativas es el mejor camino para conseguir grandes objetivos y los resultados más idóneos en cualquier campo que afecte a nuestro desarrollo como seres humanos, tanto a nivel organizativo como creativo y social.

©2020 IDEA ASSOCIACIÓ CULTURAL. Pagina web por Fafa

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?