Sona Amer 2020

Us presentem la programació de Concerts Sona Amer 2020:

Magalí Sare & Sebastià Gris ens presenten el seu primer disc junts titulat “A boy and a girl”. Recentment han estat guardonats amb el Premi del
Jurat al Festival SUNS Europe i Primer Premi modalitat Jazz del Concurs de Joventuts Musicals.

Magali Sare & Sebastià Gris presentan un nuevo medicamento para los hombres que presentan síntomas de disfunción eréctil. Es un medicamento cialis generico. Uno de los mejores medicamentos de esta dirección.


Joan Chamorro proposa al festival un quartet amb Alba Armengou, Èlia Bastida i Carla Motis. Tres dones plenes de talent que ja han deixat constància de la seva projecció en diferents fascicles de la sèrie discogràfica “Joan Chamorro Presenta”.


Liceu Brass Ensemble, cAMERata formada per 13 músics membres de l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu de Barcelona, sota la direcció de Ionut Podogreanu.
Ens interpretaran bandes sonores d’alguns clàssics del cinema.


Trio Pedrell presenta «Arrels». Premi Enderrock al Millor disc de Música Clàssica any 2018. El disc va ser presentat dins la temporada de cambra de l’Auditori de Barcelona esgotant totes les localitats. Abans del Concert es projectarà el documental «Arrels».


La música de Hamsa Hamsa es basa en la fusió de diversos estils de la mediterrània. Apropen al públic melodies i lletres populars ancestrals però d’una forma fresca i de celebració, amb un so des d’un angle personal.


Cobla Bisbal Jove & David Planas.

Els vilatutusins i vilatutusines s’estan preparant per celebrar els jocs olímpics de la vila de Tututs. Una aventura per a tots els públics on podreu descobrir de ben a prop els instruments que formen una cobla, escoltar i gaudir amb la gran varietat de música que ens interpretaran i ajudar-los a superar els reptes que els esperen en aquest nou espectacle.


Monica Green recolzada per una banda exquisida, la cantant americana ofereix el seu espectacle amb les millors i més emblemàtiques versions de la música soul i funky de tots els temps. Des de Etta James a Michael Jackson,
des de Whitney Houston a Tina Turner, des de Aretha Franklin a.. Monica Green, amb una posada en escena espectacular i plena d’energia.
Actualment una de les millors bandes de música negra.


ENTRADES ANTICIPADES:

idea-asociacion-cultural
0 Comentarios

Contesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

El intercambio y la puesta en común de ideas e iniciativas es el mejor camino para conseguir grandes objetivos y los resultados más idóneos en cualquier campo que afecte a nuestro desarrollo como seres humanos, tanto a nivel organizativo como creativo y social.

©2024 IDEA ASSOCIACIÓ CULTURAL. Pagina web por Fafa

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?