Magalí Sare i Sebastià Gris

Aquest diumenge el Sona Amer ha donat el tret de sortida a la seva 4a edició amb l’actuació de Magalí Sare i Sebastià Gris.

Magalí Sare & Sebastià Gris han presentat a El Casal d’Amer el seu primer disc junts titulat “A boy and a girl”. Recentment han estat guardonats amb el Premi del Jurat al Festival SUNS Europe i Primer Premi modalitat Jazz del Concurs de Joventuts Musicals.

Després del primer disc en solitari “Cançons d’amor i dimonis”, Magalí Sare comença una ‎nova etapa en què aposta per l’experimentació i la creació d’una unió entre la música clàssica ‎i la moderna, mons que sempre han estat presents durant la seva trajectòria. D’aquí neix ‎el seu últim treball “A boy and a girl” format per un conjunt de cançons d’orígens tan diferents com el folklore ‎mallorquí i la música clàssica de cambra, totes elles abraçades pels diferents paisatges que ‎crea l’electrònica. ‎

Magalí Sare es va donar a conèixer al gran públic com a soprano del Quartet Mèlt, guanyador ‎del concurs musical Oh Happy Day de TV3 l’any 2015.

Amb el concert de Magalí Sare i Sebastià Gris es dona el tret de sortida a la 4a edició del cicle musical Sona Amer que de gener a abril oferirà un total de 7 concerts i que Sebastià Samblás, regidor de Cultura ha presentat a l’inici del concert.

La propera cita al Sona Amer serà aquest diumenge 26 de gener a les 18h de la tarda a El Casal d’Amer amb Joan Chamorro , Alba Armengou, Èlia Bastida i Carla Motis. Tres dones plenes de talent que ja han deixat constància de la seva projecció en diferents fascicles de la sèrie discogràfica “Joan Chamorro Presenta”.

Entrada Anticipada 10 € a les oficines Ajuntament d’Amer i a Entradium . Taquilla 12 €

Col·laboren Diputació de Girona i Idea Associació Cultural.

0 Comentarios

Contesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

El intercambio y la puesta en común de ideas e iniciativas es el mejor camino para conseguir grandes objetivos y los resultados más idóneos en cualquier campo que afecte a nuestro desarrollo como seres humanos, tanto a nivel organizativo como creativo y social.

©2024 IDEA ASSOCIACIÓ CULTURAL. Pagina web por Fafa

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?