Magalí Sare i Sebastià Gris

Aquest diumenge el Sona Amer ha donat el tret de sortida a la seva 4a edició amb l’actuació de Magalí Sare i Sebastià Gris.

Magalí Sare & Sebastià Gris han presentat a El Casal d’Amer el seu primer disc junts titulat “A boy and a girl”. Recentment han estat guardonats amb el Premi del Jurat al Festival SUNS Europe i Primer Premi modalitat Jazz del Concurs de Joventuts Musicals.

Després del primer disc en solitari “Cançons d’amor i dimonis”, Magalí Sare comença una ‎nova etapa en què aposta per l’experimentació i la creació d’una unió entre la música clàssica ‎i la moderna, mons que sempre han estat presents durant la seva trajectòria. D’aquí neix ‎el seu últim treball “A boy and a girl” format per un conjunt de cançons d’orígens tan diferents com el folklore ‎mallorquí i la música clàssica de cambra, totes elles abraçades pels diferents paisatges que ‎crea l’electrònica. ‎

Magalí Sare es va donar a conèixer al gran públic com a soprano del Quartet Mèlt, guanyador ‎del concurs musical Oh Happy Day de TV3 l’any 2015.

Amb el concert de Magalí Sare i Sebastià Gris es dona el tret de sortida a la 4a edició del cicle musical Sona Amer que de gener a abril oferirà un total de 7 concerts i que Sebastià Samblás, regidor de Cultura ha presentat a l’inici del concert.

La propera cita al Sona Amer serà aquest diumenge 26 de gener a les 18h de la tarda a El Casal d’Amer amb Joan Chamorro , Alba Armengou, Èlia Bastida i Carla Motis. Tres dones plenes de talent que ja han deixat constància de la seva projecció en diferents fascicles de la sèrie discogràfica “Joan Chamorro Presenta”.

Entrada Anticipada 10 € a les oficines Ajuntament d’Amer i a Entradium . Taquilla 12 €

Col·laboren Diputació de Girona i Idea Associació Cultural.

0 Comentarios

Contesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Enviando

El intercambio y la puesta en común de ideas e iniciativas es el mejor camino para conseguir grandes objetivos y los resultados más idóneos en cualquier campo que afecte a nuestro desarrollo como seres humanos, tanto a nivel organizativo como creativo y social.

©2020 IDEA ASSOCIACIÓ CULTURAL. Pagina web por Fafa

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?