Magalí Sare i Manel Fortià fascinen a Can Clos de la Cellera

Magalí Sare i Manel Fortià han presentat, aquest diumenge, a Can Clos de la Cellera de Ter, la seva particular manera d’entendre la improvisació i interacció damunt l’escenari en un directe molt ric, variat i apte per tota mena de públic.

El duet, original, fresc i encisador, no ha deixat a ningú indiferent amb el seu projecte de petit format a l’entorn privilegiat de Can Clos.

El públic ha quedat fascinat amb el menú de cançons que ha interpretat la parella amb estàndards de jazz seleccionats i arranjats per la formació, clàssics de la música popular i composicions pròpies.

Una proposta que els mateixos músics defineixen com única i irrepetible.

La cantant i multiinstrumentista, Magalí Sare, també és una cara popular entre els espectadors de TV3 perquè amb Quartet Mèlt va guanyar el concurs musical «Oh Happy Day».

D’altra banda, el contrabaixista gironí, Manel Fortià, actualment establert entre Barcelona i Nova York, ha desenvolupat una intensa i llarga trajectòria en el món del jazz i la música moderna que l’ha portat a actuar al costat de figures nacionals i internacionals.

0 Comentarios

Contesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Enviando

©2020 IDEA. Pagina web por Guido

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?