La cAMERata i Ionut Podgoreanu omplen de bandes sonores El Casal d’Amer

La cAMERata Brass Ensemble dirigida per Ionut Podgoreanu ha protagonitzat el tercer concert del cicle musical Sona Amer.

La cAMERata Brass Ensemble, formada per 13 músics membres de l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu de Barcelona i dirigida per Ionut Podgoreanu han interpretat bandes sonores d’alguns clàssics del cinema. Temes de James Horner, Howard Shore  o John Williams, compositors de bandes sonores de pel·lícules tan emblemàtiques com “Braveheart”, “El Senyor dels anells” o “La llista de Schindler” han estat les protagonistes del concert. La cAMERata Brass Ensemble i Ionut Podgoreanu són ja un clàssic del Sona Amer, els únics que han estat presents en les quatre edicions del cicle musical.

En aquesta 4a edició del Sona Amer la cAMERata Brass Ensemble i en Ionut Podgoreanu han ofert un programa diferent als que tenen acostumat al públic d’Amer. A més a més, una de les grans novetats d’enguany ha estat el canvi d’ubicació del concert.

El proper concert del Sona Amer serà diumenge 23 de febrer i anirà a càrrec del Trio Pedrell que presentarà el seu treball discogràfic “Arrels”, reconegut per la crítica en els Premis Enderrock com a millor disc de clàssica del 2018.

Entrada Anticipada 10 € a les oficines Ajuntament d’Amer i a Entradium. Taquilla 12 €.

0 Comentarios

Contesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

El intercambio y la puesta en común de ideas e iniciativas es el mejor camino para conseguir grandes objetivos y los resultados más idóneos en cualquier campo que afecte a nuestro desarrollo como seres humanos, tanto a nivel organizativo como creativo y social.

©2024 IDEA ASSOCIACIÓ CULTURAL. Pagina web por Fafa

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?