La 2a edició del Sona Amer: tot un èxit de públic i qualitat musical

La segona edició del cicle musical Sona Amer ha ofert vuit concerts de gener a juny que han abraçat des de la música lírica fins al jazz. El festival musical està organitzat per Idea Associació Cultural, les Joventuts Musicals de Catalunya i l’Ajuntament d’Amer, amb el suport de la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya i el Consell Comarcal de la Selva.

El tret de sortida del Sona Amer el va protagonitzar el músic romanès Ionut Podgoreanu, al capdavant d’una orquestra de cambra formada per músics de l’orquestra simfònica del Gran Teatre del Liceu, de què Podgoreanu és trompa solista des del 2006.

El Casal ha acollit el concert de jazz amb la cantant, trompetista i saxofonista Andrea Motis, la gran revelació internacional del jazz català, acompanyada per Joan Chamorro al contrabaix i Josep Traver a la guitarra. Al Casal, també ha estat l’escenari d’una proposta per a tota la família, l’espectacle Tututs, de la cobla Bisbal Jove, que amb l’actor David Planas convida els nens de 0 a 99 anys a apropar-se als instruments de la cobla.

El rock també ha estat protagonista al Sona Amer amb l’actuació del músic i actor Jimmy Barnatán i The Cocooners, la seva potent banda de rock-and-roll i rhythm-and-blues. Barnatán ha visitat Amer en diverses ocasions i fins i tot hi va gravar íntegrament el videoclip de la cançó Back Way Home, que forma part del seu últim disc, Bourbon Church.

Aquesta programació tan diversa ha continuat amb la cantautora rosinca Rusó Sala, acompanyada a la guitarra per Caterinangela Fadda i la mezzosoprano Cristina Segura, que amb Josep Surinyac al piano ha ofert un recital a l’entorn del mite de Carmen, amb obres de Bizet i altres autors. El punt i final a la 2a edició del Sona Amer l’ha posat l’actuació del Liceu’s SuperSax Project, format per onze joves músics –incloent-hi cinc saxofonistes– formats en el Conservatori del Liceu.

La propera temporada del Sona Amer preveu concentrar set concerts en quatres mesos, de gener a abril. La 2a edició del Sona Amer ha servit per consolidar el projecte i convertir-lo en un referent a comarques gironines.

0 Comentarios

Contesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

El intercambio y la puesta en común de ideas e iniciativas es el mejor camino para conseguir grandes objetivos y los resultados más idóneos en cualquier campo que afecte a nuestro desarrollo como seres humanos, tanto a nivel organizativo como creativo y social.

©2024 IDEA ASSOCIACIÓ CULTURAL. Pagina web por Fafa

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?