Joan Chamorro New Quartet entusiasma el públic del Sona Amer

Aquest passat diumenge Joan Chamorro New Quartet amb Alba Armengou, Èlia Bastida i Carla Motis han protagonitzat el segon concert de la 4a edició del Sona Amer.

El Teatre El Casal d’Amer s’ha omplert d’espectadors per poder gaudir del concert ofert per Joan Chamorro New Quartet amb Alba Armengou, Èlia Bastida i Carla Motis. Chamorro és el creador i líder de la Sant Andreu Jazz Band, un inesgotable planter català de young cats. El músic barceloní també és un habitual del Sona Amer i en aquesta ocasió ha presentat a tres joves talents: l’Alba Armengou, l’Èlia Bastida i la Carla Motis que han interpretat alguns dels temes dels seus darrers treballs discogràfics de la sèrie ‘Joan Chamorro presenta’.

El Sona Amer ha arrencat amb força aquesta 4a edició. Any rere any el nombre d’abonats ha anat creixent consolidant-se com un dels cicles musicals de referència a comarques gironines.

Joan Chamorro New Quartet al Sona Amer 2020

La propera cita amb el Sona Amer serà el diumenge 9 de febrer al Teatre El Casal amb l’actuació de cAMERatat Brass Ensemble dirigida per Ionut Podgoreanu i que interpretarà un seguit de bandes sonores de pel·lícules com ‘West Side Story’ o ‘Indiana Jones’ entre d’altres.  

0 Comentarios

Contesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

El intercambio y la puesta en común de ideas e iniciativas es el mejor camino para conseguir grandes objetivos y los resultados más idóneos en cualquier campo que afecte a nuestro desarrollo como seres humanos, tanto a nivel organizativo como creativo y social.

©2024 IDEA ASSOCIACIÓ CULTURAL. Pagina web por Fafa

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?