Iwona Sobotka, ambaixadora de la música polonesa a Amer

Aquest passat dissabte el Teatre El Casal d’Amer ha acollit el recital d’Iwona Sobotka i Ángel Cabrera. El concert estava programat pel 24 de març dins del Sona Amer però es va haver d’ajornar per motius de salut. Finalment, però, els amerencs i amerenques han pogut gaudir d’un magnífic concert líric, que ha comptat amb la col·laboració  del Consolat General de la República de Polònia a Barcelona.

La mateixa cònsol general de Polònia, Karolina Cemka, ha dirigit unes paraules al públic assistent abans de l’inici del concert. El recital de Sobotka s’emmarca dins d’una línia de col·laboració per tal de donar a conèixer la música polonesa a Catalunya.

Iwona Sobotka va ser guardonada amb el primer premi al Concurs d’Interpretació de la Cançó Polonesa Artística a Varsòvia. També ha obtingut el primer premi a l’Audició Internacional d’Artistes East & West a Nova York, on va oferir el seu concert de debut al Carnegie Hall.

Ha actuat a gairebé tots els països d’Europa, així com al Japó i a Amèrica, a llocs de gran rellevància com la Filarmònica de Berlín, la Konzerthaus de Viena, la Salle Pleyel de París, el Royal Albert Hall de Londres, el Palais de Beaux Arts de Brussel·les i el Suntory Hall de Tokio.ra. 

La 4a edició del Sona Amer ja està en marxa i bona prova del creixement que experimenta el cicle musical és l’increment del número d’abonaments.

0 Comentarios

Contesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

El intercambio y la puesta en común de ideas e iniciativas es el mejor camino para conseguir grandes objetivos y los resultados más idóneos en cualquier campo que afecte a nuestro desarrollo como seres humanos, tanto a nivel organizativo como creativo y social.

©2024 IDEA ASSOCIACIÓ CULTURAL. Pagina web por Fafa

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?