ELISMA fa trontollar El Pasteral amb un directe molt enèrgic

El grup gironí de Rock and Roll, ELISMA, han ofert un directe carregat d’energia i actitud, aquest diumenge, a l’envelat de El Pasteral.

El públic que ha assistit al concert s’ha endollat ràpidament al xou del “power trío”, així es defineixen els 3 integrants de la banda, formada per Ismael Berengena a la guitarra i compositor i lletrista de totes les cançons d’ELISMA, el seu germà Rubén Berengena a la bateria i Gerard Cantero al baix. Aquest darrer es va incorporar a la banda l’any 2016.

ELISMA es va formar l’any 2011 per la gravació del seu primer disc “andar” amb algunes velles cançons que tenia Ismael, líder de la formació. A partir de l’any 2012 van començar a fer bolos arreu de l’estat.

L’any 2014, va néixer el segon fill de la banda ‘Mundo Inmundo’ amb la participació de guitarristes de renom nacional i van consolidar-se com una banda de referència a l’escena musical.

I a mitjans de l’any 2018, va sortir a la llum el tercer disc “Somos Nosotros Los Que Hacemos Rock” amb el suport de molts seguidors i seguidores que van participar en el seu finançament a través d’un projecte de crowdfunding.

A l’espectacle de la Cellera han posat potes enlaire tota la seva discografia per fer gaudir de valent a tothom amb els temes que els han fet més coneguts des del 2011 i la presentació del darrer treball que estan promocionant des de fa mesos a molts escenaris catalans.

El concert d’ELISMA s’havia de fer a Can Clos però pel mal temps s’ha traslladat a l’envelat de El Pasteral.

Reportatge de La Selva Tv
0 Comentarios

Contesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

El intercambio y la puesta en común de ideas e iniciativas es el mejor camino para conseguir grandes objetivos y los resultados más idóneos en cualquier campo que afecte a nuestro desarrollo como seres humanos, tanto a nivel organizativo como creativo y social.

©2024 IDEA ASSOCIACIÓ CULTURAL. Pagina web por Fafa

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?