El Trio Pedrell reivindica la figura de Felip Pedrell al Sona Amer

Aquest diumenge el Trio Pedrell ha protagonitzat el quart concert del cicle musical Sona Amer.

Abans de començar el concert s’ha projectat un breu documental sobre la creació del primer treball discogràfic del Trio Pedrell titulat “Arrels”, premiat com a millor disc de clàssica del 2018 en els Premis Enderrock. El Trio Pedrell ha dedicat els darrers anys a la recuperació del patrimoni musical català enregistrant i reeditant peces d’autors catalans posant especial èmfasi en la figura de Felip Pedrell. Al Sona Amer el Trio Pedrell ha interpretat peces de Pedrell i de deixebles seus com Gerhard i Granados.

Amb el concert del Trio Pedrell, el Sona Amer ha arribat a l’equador de la seva programació. La valoració del desenvolupament de la quarta edició del cicle musical és positiva.

El concert del Trio Pedrell és resultat de la col·laboració entre les Joventuts  Musicals de Catalunya i el Sona Amer. Des dels inicis del cicle musical les Joventuts Musicals han estat un dels pilars fonamentals del Sona Amer.

El proper concert del Sona Amer també prové del catàleg de les Joventuts Musicals de Catalunya. Es tracta de la banda de Barcelona Hamsa Hamsa, que fusionen diversos estils de la mediterrània, com són la música sefardita i altres gèneres de música d’arrel àrab. La seva actuació tindrà lloc el diumenge 15 de març a les sis de la tarda al Teatre El Casal d’Amer.

Entrada anticipada 8 € a les oficines Ajuntament d’Amer i a entradium.com. Taquilla 10 €

0 Comentarios

Contesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

El intercambio y la puesta en común de ideas e iniciativas es el mejor camino para conseguir grandes objetivos y los resultados más idóneos en cualquier campo que afecte a nuestro desarrollo como seres humanos, tanto a nivel organizativo como creativo y social.

©2024 IDEA ASSOCIACIÓ CULTURAL. Pagina web por Fafa

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?