El Sona Amer tanca amb èxit la seva tercera edició

La tercera edició del Sona Amer ha suposat la consolidació d’aquest cicle musical que ha tingut lloc del gener a l’abril d’aquest any. Amb un total de set concerts de gran qualitat el Sona Amer s’ha convertit en un referent musical a comarques gironines.

Aquesta tercera edició ha comptat amb noms com Joan Chamorro que va inaugurar el cicle musical presentant el segon volum de La Màgia de la Veu (premi Enderrock a millor cd de jazz per votació popular). Un altre intèrpret de luxe va ser el bluesman Tail Dragger acompanyat de la Tota Blues Band i José Luis Pardo. Un autèntic recital de blues genuí, salvatge i primitiu des dels Estats Units, mai tocat al nostre país.

El Sona Amer procura mantenir sempre una programació variada i dirigida a tots els públics tal i com ho demostren els recitals de l’orquestra de Cambra cAMERata formada per 16 músics membres de l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu de Barcelona, sota la direcció de Ionut Podogreanu i amb Clara Pouvreau com a Cello Solista.

El sextet Bourbon format amb músics reconeguts va proposar un passeig per Bourbon Street, el carrer més musical de New Orleans. Del dixie al soul passant per el blues, el jazz i el gospel spiritual. 

Pel més petits va estar dedicat el concert de Innova Ensemble que amb “Pere i el llop”, un dels primers contes musicals escrits, de Sergei Prokofiev, va apropar la música simfònica als més petits de casa.

Les Balkan Paradise Orchestra van ser les encarregades de posar el punt i final a la tercera edició del Sona Amer amb un potent directe. De totes maneres no ha estat fins el juny en què s’han donat per tancats els concerts programats, ja que l’actuació d’Iwona Sobotka es va haver de traslladar a mitjans de juny.

En aquesta tercera edició el Sona Amer ha doblat el nombre d’abonaments consolidant així el públic assistent als concerts. Des de Idea Gestió Cultural i l’Ajuntament d’Amer ja s’està treballant en la quarta edició del Sona Amer que tindrà lloc entre els mesos de gener i abril. Com no podia ser d’una altra manera, els concerts programats prometen un gran nivell artístic.

Per anar obrint boca, el 6 d’octubre tindrà lloc la presentació de la quarta edició del Sona Amer amb l’única actuació a comarques gironines del reconegut guitarrista de blues Bob Margolin, deixeble del gran Muddy Waters.

0 Comentarios

Contesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

El intercambio y la puesta en común de ideas e iniciativas es el mejor camino para conseguir grandes objetivos y los resultados más idóneos en cualquier campo que afecte a nuestro desarrollo como seres humanos, tanto a nivel organizativo como creativo y social.

©2024 IDEA ASSOCIACIÓ CULTURAL. Pagina web por Fafa

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?