Cristina Segura i Josep Surinyac ofereixen un recital a l’entorn de ‘Carmen’

Aquest passat diumenge el Sona Amer ha ofert el penúltim dels concerts de la programació d’enguany. Sota el títol “A l’entorn de l’amor”, la mezzosoprano Cristina Segura i el pianista Josep Surinyac han ofert una gala lírica al voltant del mite de Carmen, la darrera obra de Bizet i l’òpera francesa més representada arreu.

El recital ha inclós obres d’autors que, seguint Bizet, van adoptar Espanya com a font d’inspiració. Peces de Fauré, Debussy, Ravel, Granados, Xostakòvitx o de Falla, entre d’altres han format part del programa, que ha volgut aprofundir en la relació establerta entre París, la capital cultural del segle XIX, i els diferents compositors que s’hi van establir.

El Sona Amer s’ha convertit en tot un referent musical a comarques gironines amb el reconeixement tant per part del públic com pels músics que hi participen.

Amb una clara aposta per la qualitat musical, aquesta 2a edició del Sona Amer ha aconseguit fidelitzar un gran sector de la població.

La formació SuperSax Project serà l’encarregada de cloure aquesta 2a edició del Sona Amer el proper diumenge 17 de juny.

0 Comentarios

Contesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

El intercambio y la puesta en común de ideas e iniciativas es el mejor camino para conseguir grandes objetivos y los resultados más idóneos en cualquier campo que afecte a nuestro desarrollo como seres humanos, tanto a nivel organizativo como creativo y social.

©2024 IDEA ASSOCIACIÓ CULTURAL. Pagina web por Fafa

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?