Andrea Motis dona el tret de sortida als concerts d’estiu de Can Clos

Andrea Motis, Joan Chamorro i Josep Traver han donat el tret de sortida al cicle de concerts d’estiu de Can Clos, a la Cellera de Ter. En aquest marc incomparable  la formació ha ofert una gran actuació de jazz. Andrea Motis  i Joan Chamorro són considerats la revelació del jazz català. 

Amb la música d’ídols de la talla de Louis Armstrong i Chet Baker, la jove trompetista i cantant barcelonina porta al costat de  Joan Chamorro  enlluernant al públic des del 2012, any en què Quincy Jones es fixa en ella i la convida a compartir escenari en el Festival de Peralada.

El 2017 Andrea Motis va iniciar una nova etapa amb l’estrena del disc  Emotional Dance . L’àlbum està editat pel llegendari segell  Impulse! i  gravat a Nova York al costat d’una banda formada per músics catalans i nord-americans; i està produït per  Jay Newland  i  Brian Bacchus  (conegut pel seu treball amb  Norah Jones  i  Gregory Porter ). 

El públic assistent ha pogut gaudir d’una gran vetllada musical. El cicle de concerts d’estiu a Can Clos estan organitzats per Idea Gestió Cultural, encarregada també de la programació musical del Sona Amer, un dels cicles musicals de referència a comarques gironines.

La propera cita pels amants del jazz i la bona música és aquest diumenge dia 16 de juny amb l’actuació de Magalí Sare i Manel Fortià, a les vuit del vespre a Can Clos.

0 Comentarios

Contesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Enviando

El intercambio y la puesta en común de ideas e iniciativas es el mejor camino para conseguir grandes objetivos y los resultados más idóneos en cualquier campo que afecte a nuestro desarrollo como seres humanos, tanto a nivel organizativo como creativo y social.

©2020 IDEA ASSOCIACIÓ CULTURAL. Pagina web por Fafa

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?