Actuació Ricard Canals al Festival TON, Polònia.

Actuació de Ricard Canals dins el projecte TON, festival per artistes amb discapacitat organitzat pel Centrum Kultury Wrocław-Zachód de Polònia.

Agraïts al Centrum Kultury Wroclaw Zachód per la confiança i poder col·laborar en aquesta fantàstica iniciativa i felicitem al Ricard Canals per la seva gran actuació, continua així. Agrair també a Fina, a Symbiotic Events i a la Sala Voilà de Manresa la seva col·laboració en la gravació.

Ricard Canals (Manresa, 1984) va començar fent música als 15 anys i, des de llavors, ha fet desenes de concerts, en especial per les comarques centrals de Catalunya. Ha publicat els discos “Una moneda a l’aire” (2007), “Coses que passen” (2009) i “Distàncies curtes” (2012), on hi col·labora Natxo Tarrés (Gossos) a la cançó “Sense enganys”. Els últims anys els ha passat actuant amb el també compositor Jordi Ribot, en el duet Canals&Ribot, amb els que ha publicat l’àlbum “Guanyar temps” (2017) i el directe “Una tarda al Conservatori” (2017) on, entre altres, hi col·labora la cantant Mone.

0 Comentarios

Contesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

El intercambio y la puesta en común de ideas e iniciativas es el mejor camino para conseguir grandes objetivos y los resultados más idóneos en cualquier campo que afecte a nuestro desarrollo como seres humanos, tanto a nivel organizativo como creativo y social.

©2024 IDEA ASSOCIACIÓ CULTURAL. Pagina web por Fafa

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?